Meistä

lena weckström, macao design, macao

Lena suunnittelee enimmäkseen rannikko- ja saaristorakentamisen kohteita mutta myös omakotitaloja sekä asuntojen muutostöitä. Lena on ollut rakennusvalvonnan töissä sekä kunnallispoliitikkona toiminut mm rakennuslautakunnan puheenjohtajana. Tästä onkin syntynyt Lenan erikoisosaaminen joka on rakentamisen lupamenettelyt ja juridiikka. Lena on onnistunut ratkomaan hankalatkin oikaisuvaatimukset ja haasteelliset poikkeusluvat onnistuneesti.

Arkkitehti Lena Weckström: +358 40 8697805

Sähköposti: lena@macao.fi

(Betjänar även på svenska)

hannes häkkinen, macao, macao design

Hannes on kokenut arkkitehti ja maankäytön suunnittelija. Hän on toiminut asemakaavapäällikkönä sekä rakennusvalvonnassa, joten tuntee hyvin myös päätöksenteon prosessit. Omakotitalojen sekä omakotiasuntoalueiden suunnittelu on Hanneksen erikoisosaaminen. Hannes vastaa Macaon operatiivisesta toiminnasta.

Arkkitehti Hannes Häkkinen: +358 50 3240065

seppo mäntylä, mäntylä, macao, macao design

Seppo on maailmanmainetta ansainnut arkkitehti. Hän on erikoistunut puurakentamiseen ja modernien hirsitalojen suunnitteluun. Seppo tekee pääosin töitä omissa nimissään, mutta toimii myös konsulttina Macaossa, jossa hän on osakkaana ja toimii hallituksen puheenjohtajana. Sepon erikoisosaaminen on vahva ymmärrys ympäristön ja rakentamisen yhteensovittamisesta.

Arkkitehti Seppo Mäntylä: + 358 40 5472101